ANTI-AGING EN HUIDVERBETERINGNaarmate u ouder wordt, verliest uw huid haar jeugdige uitstraling. De zon, barre weersomstandigheden en lichamelijke veranderingen (zwangerschap, menopauze…) dragen bij tot die veroudering.

Wilt u uw huid opnieuw verjongen en verbeteren? Onze state-of-the-art behandelingen voor anti-aging en huidverbetering boeken zeer effectieve resultaten. Bovendien is de herstelperiode kort.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor een divers aanbod aan peelings. Iedere peeling heeft een ander doel en een unieke uitwerking. Op die manier kunnen wij uw huid doelgericht verbeteren en verjongen.Onze behandelingen

Consultatie & AdviesBody & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw huidverbetering of anti-aging behandeling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.Disclaimer: De getoonde foto’s en video’s van onze behandelingen en resultaten zijn voorbeelden en de klantervaringen illustratief. Specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd en kunnen variëren per behandeling en per klant.