Cryolipolyse via de Coolsculpting methode


Wilt u uw contouren verbeteren door kleine en grote vetrolletjes te bevriezen? Het kan nu perfect met de nieuwe cryolipolyse van Zimmer Medichals (via de Coolsculpting methode). Geen operatieve ingreep, geen naalden, geen naverzorging, maar wel tot 70% lokale vetvermindering na 1-3 behandelingen.

WAT IS CRYOLIPOLYSE VIA DE COOLSCULPTING METHODE?

Cryolipolyse via de Coolsculpting methode is een non-invasieve behandeling die overtollige vetcellen bevriest zodat ze op een natuurlijke manier afsterven (apoptose) en afgevoerd worden.

Klinische studies tonen aan dat bij elke Coolsculpting behandeling een laag van 1 tot 2 cm vetcellen definitief afsterven.
cryolipolyse-body-skin-clinic

De technologie is 100% veilig en beschadigt omliggend weefsel niet. Vet is immers veel gevoeliger aan koude dan omliggende weefselcellen. In 1 tot 3 behandelingen boekt u 70% van het resultaat van een heelkundige liposuctie zonder operatie, littekens en nabehandeling!

Waarom beter resultaat met deze nieuwe techniek cryolipolyse?

Dankzij Cryolypolyse bereiken de vetcellen in enkele minuten een temperatuur van – 10°C, ze kunnen zich dus niet – zoals vroeger – aanpassen aan de lage temperaturen. Het resultaat is dat meer vetcellen afsterven.

De Z-Wave zal er achteraf voor zorgen dat de afgestorven cellen sneller verwijderd worden. Bekijk het filmpje links en ontdek hoe Z-Lipo van Zimmer werkt.

VOOR WIE IS CRYOLIPOLYSE VIA DE COOLSCULPTING METHODE?

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport?

Vetophopingen aan buik, love-handles, dijen, heupen (rijbroek), armen en manboobs en cellulitis op de benen? 

Dan is de cryolipolyse van Body & Skin Clinic via de Coolsculpting methode een geschikte behandeling voor u.

In 1 tot 3 behandelingen kunnen wij overtollig vet op uw dijen, heupen, billen, buik, love handles, bovenarmen en borsten (mannen) tot 70% verminderen zonder chirurgische ingreep.Zwave behandeling
Voor en Na

VEELGESTELDE VRAGEN
Cryolipolyse via de Coolsculpting methode is een non-invasieve behandeling die overtollige vetcellen bevriest zodat ze op een natuurlijke manier afsterven (apoptose) en afgevoerd worden.

De Z-Lipo technologie – ontworpen door Zimmer Medichals – bevriest vetcellen op zeer korte tijd en bij een temperatuur van –10 °C. Daardoor kunnen de vetcellen zich niet op tijd aanpassen en sterven ze definitief af.

De afgestorven vetcellen worden daarna met een Z-Wave (pijnloze schokgolven) verder vernietigd. Tijdens de volgende 2 maanden voert het lichaam deze cellen op natuurlijke wijze af.

Z-Lipo behoort tot de derde generatie cryolipolysetoestellen. Tijdens een behandeling met Z-Lipo worden twee zuigmonden gedurende 1 à 2 uren op de te behandelen vetzones geplaatst.

De monden zuigen vervolgens overtollige vetophopingen op en koelen ze af tot een specifieke temperatuur. Op die manier worden overtollige vetcellen bevroren zonder uw bloed of ander omliggend weefsel aan te tasten.

De bevroren vetcellen sterven af en worden gedurende enkele weken op een natuurlijke manier verwerkt of afgevoerd door het lichaam.

Die afvoer van vetcellen kan worden versneld met Z-Wave. Deze technologie versnelt de lymfedrainage en verstrakt uw huid aan de hand van pijnloze schokgolven.

Met de Z-Lipo en Z-Wave technologie kunt u overtollige vetcellen laten behandelen op uw:

  • dijen
  • heupen
  • billen
  • buik
  • love handles
  • bovenarmen
  • borsten (mannen)
Het aantal behandelingen hangt af van de dikte van de vetophoping en van uw eigen doelen en wensen. Doorgaans heeft u 1 tot 3 behandelingen per zone nodig.
De totale behandeling duurt iets langer dan 1 uur. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten zonder verdere complicaties.
Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen. Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maand en  definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden.
Een cryolipolyse behandeling met Z-Lipo en Z-Wave kost 300 euro voor de eerste zonde die u laat behandelen, en 100 euro voor de tweede zonde die u laat behandelen.

Als u bijvoorbeeld uw love handles laat behandelen, dan laat u dus 2 zones behandelen aan 400 euro.

De Z-Lipo en Z-Wave technologie is 100% veilig en beschadigt het omliggend weefsel niet. De Harvard Medical School in Massachusetts toonde immers aan dat vetcellen veel gevoeliger zijn aan koude dan omliggende weefselcellen.

In 1 tot 3 behandelingen boekt u 70% van het resultaat van een heelkundige liposuctie zonder operatie, littekens en nabehandeling!


CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.