LASERONTHARING


Wilt u uw huid effectief ontharen? Body & Skin Clinic heeft als ‘Laser Clinic’ meer dan 10 jaar ervaring met laserontharing voor mannen en vrouwen onder paramedisch toezicht. Wij helpen u graag verder.

Onze experts gebruiken de nieuwste generatie ELOS DIODE LASERS om uw huid effectief te ontharen. Deze laser is krachtig maar veilig en kan de meeste haarkleuren en alle huidskleuren aan.

WAT IS EEN ELOS DIODE LASERONTHARING?

ELOS E-Lase van Body & Skin Clinic is nieuwe, krachtige en veilige technologie voor laserontharing. De behandeling werd bovendien goedgekeurd door de FDA, de belangrijkste Amerikaanse gezondheidsinstantie.

ELOS E-Lase combineert een bipolaire radiofrequentie met krachtig laserlicht om uw huid effectief te ontharen. De lichtflits van de laser verwarmt het haartje om de radiofrequentie beter naar het haarzakje te geleiden. Daarna vernietigt de radiofrequentie het haarzakje.


Bekijk onze promoties

VOOR WIE IS DE ELOS DIODE LASERONTHARING?

Wilt u uw huid effectief ontharen? Dan is een laserontharing met de ELOS E-Lase DIODE laser van Body & Skin Clinic geschikt voor u. De ELOS ontharing is geschikt voor mannen en vrouwen en kan alle huidskleuren en de meeste haartinten aan.

Na een ELOS ontharing hoeft u uw wenkbrauwen, oksels, benen bikinilijn of schaamstreek niet meer te scheren, waxen, harsen of epileren.

Disclaimer: Een laserontharing verwijdert enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden, kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.Laserontharing

Elos E-Lase laserontharing methode

LASERONTHARING: VOOR- EN NAZORG

Wilt u uw huid effectief ontharen met een laserbehandeling? Volg dan zeker deze tips:

 • Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
 • Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
 • Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
 • Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing
Bekijk hier onze prijslijst
VEELGESTELDE VRAGEN
Ja. Haarzakjes die vernietigd zijn kunnen niet teruggroeien of herstellen.

Tijdens een laserontharing meten onze experts steeds de warmte van de laser. Zo weten ze of de laser de juiste temperatuur haalt om het haarzakje te vernietigen.

Let op: Een laserontharing verwijdert wel enkel haren die al aanwezig zijn. Haarzakjes die pas na de laserontharing actief worden (bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap of tijdens de menopauze), kunnen wel nog nieuwe haren ontwikkelen.

Onze laserontharing is geschikt voor de meeste haarkleuren en voor alle huidskleuren. Bovendien kunnen wij alle lichaamszones behandelen, zelfs de gevoelige zones.

Opgelet: Witte haren, grijze haren of donshaartjes vergen doorgaans wel meer behandelingen en kunnen enkel door de radiofrequentie (electolyse) behandeld worden. Body Skin Clinic maakt de prijs wel voordeliger voor die extra behandelingen.

In bepaalde omstandigheden is een ELOS ontharing helaas niet aangewezen:

 • bij open wonden, zweren of psoriasis in de te behandelen zone
 • bij aandoeningen die gestimuleerd worden door licht of warmte (lupus, epilepsie, herpes, etc)
 • indien u lichtgevoelige medicatie of producten inneemt (Roaccutane, Johanneskruid, sommige essentiële oliën, etc).
 • bij een pacemaker of hartdefillibreerder in het te behandelen gebied
 • tijdens de zwangerschap en 3 maanden na de zwangerschap
 • bij hormoonkuren of indien korter dan 6 maanden in gebruik
 • bij HIV, AIDS, ontregelde diabetes en immuunziekten (vereist toestemming van een arts)

Tijdens het intake-gesprek worden deze en andere voorwaarden gecontroleerd.

U kunt op elk ogenblik met een ELOS E-Lase behandeling starten. Aan elke behandeling gaat een grondig intake gesprek vooraf om te controleren of u voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden.

We willen u hier alvast de belangrijkste voorwaarden meegeven:

 • Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing
 • Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling
 • Gebruik tot 3 dagen voor de laserontharing geen zelfbruinende crème
 • Epileer of wax uw huid niet tijdens de 14 dagen voor de laserontharing
De haarcyclus bestaat uit 3 fasen: een groeifase, een overgangsfase en een slapende fase. Alleen tijdens de groeifase raakt de stroom van de laser diep genoeg om het haarfollikel te vernietigen.

Dagelijks gaan haren van de ene fase naar de andere. Om ieder haarfollikel tijdens de groeifase te kunnen vernietigen, zijn er dus meerdere behandelingen op verschillende tijdstippen nodig.

Het aantal behandelingen hangt af van uw hormoonhuishouding, haarkleur, haartype, huidtype, huidskleur en van de lichaamszone. Donkere en stevige haren vragen doorgaans 6 tot 8 behandelingen om de 4 tot 15 weken.

Personen die enkel een haarvermindering wensen kunnen na enkele behandelingen al stoppen. Denk bijvoorbeeld aan personen die minder haren op de benen wensen, maar niet haarloos willen zijn.

Neen. Een ELOS ontharing is niet pijnlijk en vereist geen verdoving. E-Lase maakt ontharen dus eindelijk comfortabel. De behandeling is pijnloos omdat:

 • uw huid eerst wordt voorverwarmd
 • uw huid tijdens de behandeling wordt afgekoeld tot een comfortabele temperatuur van 3°C
 • het toestel 3 snelle pulsen per seconde lasert die bovendien gefractioneerd zijn

Na de behandeling kunt u dan ook meteen aan de slag. Er is geen herstelperiode.


Voor en Na
 • Laserontharing Voor & Na
 • Laserontharing Voor & Na
 • Laserontharing Voor & Na
 • Laserontharing Voor & Na

Disclaimer: Deze foto’s zijn voorbeelden. De getoonde resultaten zijn niet gegarandeerd en variëren per persoon en per behandeling.

CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek voor we uw huid effectief ontharen. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw laserontharing.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.