COSMELAN BEHANDELING


Hormonale pigmentvlekken, ook wel ‘melasma’ of ‘zwangerschapsmaskers’ ontstaan door hormoonschommelingen tijdens de zwangerschap of tijdelijke hormonale stoornissen in combinatie met overmatig en onbeschermd zonnen.

Wilt u uw hormonale pigmentvlekken behandelen? De Cosmelan behandeling van Body & Skin Clinic verbetert hormonale pigmentvlekken gevoelig en voorkomt nieuwe huidverkleuringen.

WAT IS EEN COSMELAN BEHANDELING?

De Cosmelan behandeling is inmiddels al 25 jaar een erkende behandeling voor pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd).

De Cosmelan behandeling heeft als doel de tyrosinase in de verschillende fasen van pigmentvorming af te remmen, waardoor hyperpigmentatie sterk zal verminderen of zelfs geheel verdwijnt. De resultaten variëren per persoon en per behandeling.

Maak nu een afspraak voor gratis analyse

[contact-form-7 id=”13696″]

HOE VERLOOPT EEN COSMELAN BEHANDELING?

Als u kiest voor een Cosmelan behandeling dan zullen onze experts uw melasma behandelen met een gezichtsmasker. 6 tot 12u na de behandeling verwijdert u het gezichtsmasker thuis met water.

De eerste twee dagen na de melasma behandeling is uw huid rood en voelt ze licht trekkerig of branderig aan. Om die ongemakken te verzachten, brengt u Hydra-vital factor K/Anti Aging Flash Cream aan.

Op de derde en vierde dag merkt u dat uw oude huid begint te vervellen. Bij een iets lichter huidtype zal dit iets sterker naar voor komen. Vanaf de vijfde dag ziet uw huid er opnieuw gezonder en glanzender uit.

De nazorg thuis is belangrijk voor een mooi resultaat. Hoe vaak u de verzorgende crème gebruikt, hangt af van uw pigmentatie en huidtype. We raden aan om het product 2 maanden tot 1 jaar na de melasma behandeling aan te brengen.
Disclaimer: Deze foto’s zijn voorbeelden. De getoonde resultaten zijn niet gegarandeerd en variëren per persoon en per behandeling.Voor en Na
  • Pigmentvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Pigmentvlekken

Disclaimer: Deze foto’s zijn voorbeelden. De getoonde resultaten zijn niet gegarandeerd en variëren per persoon en per behandeling.
CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek voor we uw zwangerschapsmasker behandelen. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Cosmelan behandeling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.