HUIDVERBETERINGWilt u een stralende huid? De gespecialiseerde behandelingen van Body & Skin Clinic verbeteren uw huidtextuur, verminderen groefjes en verkleinen grote poriën. Onze experts helpen u graag verder.Onze behandelingen

FRACTORA FACE EN HUIDLIFTING

Fractora face en huidlifting is de nieuwste generatie fraxel radiofrequentie. De behandeling breekt oude onderhuidse vezels af met micropennen en maakt zo plaats voor nieuw collageen en elastine.

Op die manier zorgt de Fractora behandeling voor een vernieuwde huid die er veel strakker, gezonder en jonger uitziet. Het resultaat is meteen zichtbaar en de herstelperiode is zeer kort.

Vanaf € 300 per behandeling

Lees meer

E-MATRIX


De E-Matrix laserbehandeling van Body & Skin Clinic is een Microneedling laserbehandeling die uw huid structureel verbetert en verstrakt door middel van radiofrequentie (RF) .

E-Matrix maakt doelbewust en doelgericht microscopisch kleine kanaaltjes in de onderste huidlaag. Uw lichaam herstelt die kanaaltjes van binnenuit met een nieuwe strakkere babyhuid.

Vanaf € 250 per behandeling

Lees meer

MICRONEEDLING DERMAPEN

Tijdens een Microneedling maakt een Dermapen microscopische kanaaltjes in uw huid. Uw huid herstelt die kanaaltjes door beschadigde vezels af te voeren en voedende stoffen aan te voeren via het plasma.

Daarna brengen onze experts voedende serums aan op uw huid. Dankzij de Microneedling neemt uw huid veel meer serum op dan normaal. Het resultaat is een strakkere en vernieuwde huid.


Lees meer

PEELINGS


/peelings/

Body & Skin Clinic heeft een divers aanbod aan peelings om uw huid te behandelen. Iedere peeling heeft een ander doel en een unieke uitwerking. Op die manier kunnen wij uw huid doelgericht verbeteren en verjongen.

Klik hieronder voor meer informatie over onze peelings en hun unieke werking.


Lees meer

Consultatie & AdviesBody & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek. Pas daarna stellen we een persoonlijk behandelingsplan op.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.