HUIDVERJONGING EN -VERSTEVIGINGWilt u uw huid verjongen, liften en verstevigen? Hieronder vind u een overzicht van de effectieve behandelingen van Body & Skin Clinic. Onze experts helpen u graag verder.
Onze behandelingen

FRACTORA FACE EN HUIDLIFTING

Fractora Face & Huidlifting

Fractora face en huidlifting is de nieuwste generatie fraxel radiofrequentie. De behandeling breekt oude onderhuidse vezels af met micropennen en maakt zo plaats voor nieuw collageen en elastine.

Op die manier zorgt de Fractora behandeling voor een vernieuwde huid die er veel strakker, gezonder en jonger uitziet. Het resultaat is meteen zichtbaar en de herstelperiode is zeer kort.

Vanaf € 450 per behandeling

Lees meer

FRACTORA FIRM HUIDVERSTEVIGING

Fractora Firm huidversteviging

De Fractora Firm behandeling van Body & Skin Clinic is een non-invasieve huidversteviging die uw huid diepgaand revitaliseert met behulp van fractionele thermische contracties.

De radiofrequentietechniek van Fractora Firm wekt contracties op die de aanmaak van nieuw collageen stimuleren. Daardoor trekt uw huid samen en krijgt u een stevigere en strakkere huid.

Vanaf € 80 per behandeling

Lees meer

E-MATRIX


E-Matrix laserbehandeling

De E-Matrix laserbehandeling van Body & Skin Clinic is een Microneedling laserbehandeling die uw huid structureel verbetert en verstrakt door middel van radiofrequentie (RF) .

E-Matrix maakt doelbewust en doelgericht microscopisch kleine kanaaltjes in de onderste huidlaag. Uw lichaam herstelt die kanaaltjes van binnenuit met een nieuwe strakkere babyhuid.

Vanaf € 450 per behandeling

Lees meer

Dermapen Microneedling

Dermapen Microneedling

Tijdens een Microneedling maakt een Dermapen microscopische kanaaltjes in uw huid. Uw huid herstelt die kanaaltjes door beschadigde vezels af te voeren en voedende stoffen aan te voeren via het plasma.

Daarna brengen onze experts voedende serums aan op uw huid. Dankzij de Microneedling neemt uw huid veel meer serum op dan normaal. Het resultaat is een strakkere en vernieuwde huid.


Lees meer

Consultatie & AdviesBody & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek. Pas daarna stellen we een persoonlijk behandelingsplan op.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.