Cryolipolyse of vetbevriezing


Cryolipolyse is de techniek om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. De vetcellen worden bevroren (-10°C) en sterven af (apoptose) en worden de volgende maanden door het lymfestelsel op natuurlijk wijze afgevoerd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

De vooruitgang in laser- en esthetische toestellen gaat enorm vlug, daarom heeft Body Skin Clinic  gekozen voor de toestellen van Zimmer Medicals (Duitsland) vanwege de verbeterde en vernieuwde technologie en de combinatie met de Z-Wave (shockwave om de gekristalliseerde vetcellen nog extra te vernietigen).

Hoe werkt cryolipolyse?

Promotie cryolipolyse


1 zone = 1 pot (bv: buik) + shock Wave behandeling: 250 euro

2 zones = 2 potten (bv: Love Handles) + Shock Wave behandeling: 350 euro


Maak afspraak voor gratis analyseWaarom beter resultaat met deze nieuwe techniek cryolipolyse?

Dankzij Cryolypolyse bereiken de vetcellen in enkele minuten een temperatuur van – 10°C, ze kunnen zich dus niet – zoals vroeger – aanpassen aan de lage temperaturen. Het resultaat is dat meer vetcellen afsterven.

De Z-Wave zal er achteraf voor zorgen dat de afgestorven cellen sneller verwijderd worden. Bekijk het filmpje links en ontdek hoe Z-Lipo van Zimmer werkt.

WELKE ZONES?

Ervaring leert ons dat (buiten de dikkere vetlaag van de buik) de meeste zones maar 1 behandeling nodig hebben. Meer info op gratis analyse.
  • Buik: 250
  • Kin: 250
  • Love Handles: 350
  • Rug onder BH: 350
  • Binnenkant dijen: 350
  • Rijbroek: 350
  • Knieën: 350
  • Armen: 350
Shock Wave is inbegrepen in de prijs van alle behandelingen.


Zwave behandeling

Zwave behandeling

VOOR WIE IS CRYOLIPOLYSE OF VETBEVRIEZING?

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport?

Vetophopingen aan buik, love-handles, dijen, heupen (rijbroek), armen en manboobs en cellulitis op de benen? 

Dan is de cryolipolyse of vetbevriezing van Body & Skin Clinic een geschikte behandeling voor u.

In 1 tot 3 behandelingen kunnen wij overtollig vet op uw dijen, heupen, billen, buik, love handles, bovenarmen en borsten (mannen) gevoelig verminderen!  De resultaten variëren uiteraard per persoon en per behandeling.Z-LIPO EN NABEHANDELING MET Z-WAVE: HOE WERKT HET?

Voor en Na
Voor en Na


VEELGESTELDE VRAGEN


CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.