Vetbevriezing

Cryolipolyse of vetbevriezing

Cryolipolyse is de techniek om plaatselijk vet te verwijderen op plaatsen waar sport en dieet niet helpen. De vetcellen worden bevroren (-10°C) en sterven af (apoptose) en worden de volgende maanden door het lymfestelsel op natuurlijk wijze afgevoerd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag.

De vooruitgang in laser- en esthetische toestellen gaat enorm vlug, daarom heeft Body Skin Clinic gekozen voor de toestellen van Zimmer Medicals (Duitsland) vanwege de verbeterde en vernieuwde technologie en de combinatie met de Z-Wave (shockwave om de gekristalliseerde vetcellen nog extra te vernietigen).

Video afspelen

Waarom beter resultaat met deze nieuwe techniek cryolipolyse?

Dankzij Cryolipolyse bereiken de vetcellen in enkele minuten een temperatuur van – 10°C, ze kunnen zich dus niet – zoals vroeger – aanpassen aan de lage temperaturen. Het resultaat is dat meer vetcellen afsterven.

De Z-Wave zal er achteraf voor zorgen dat de afgestorven cellen sneller verwijderd worden.

Bekijk het filmpje en ontdek hoe Z-Lipo van Zimmer werkt.

Welke zones?

Ervaring leert ons dat (buiten de dikkere vetlaag van de buik) de meeste zones maar 1 behandeling nodig hebben. Meer info op gratis analyse.
 • Buik: 250
 • Kin: 250
 • Love Handles: 350
 • Rug onder BH: 350
 • Binnenkant dijen: 350
 • Rijbroek: 350
 • Knieën: 350
 • Armen: 350

  Shock Wave is inbegrepen in de prijs van alle behandelingen.

Voor wie is cryopolise of vetbevriezing?

Wilt u overtollige vet wegwerken dat niet verdwijnt met gezonde voeding en sport?

Vetophopingen aan buik, love-handles, dijen, heupen (rijbroek), armen en manboobs en cellulitis op de benen? 

Dan is de cryolipolyse of vetbevriezing van Body & Skin Clinic een geschikte behandeling voor u.

In 1 tot 3 behandelingen kunnen wij overtollig vet op uw dijen, heupen, billen, buik, love handles, bovenarmen en borsten (mannen) gevoelig verminderen!  De resultaten variëren uiteraard per persoon en per behandeling.

Promotie Cryolipolyse

1 zone = 1 pot (bv: buik) + shock Wave behandeling

2 zones = 2 potten (bv: Love Handles) + Shock Wave behandeling:

Veel gestelde vragen

De Z-Lipo en Z-Wave technologie is veilig en beschadigt het omliggend weefsel niet. De Harvard Medical School in Massachusetts toonde immers aan dat vetcellen veel gevoeliger zijn aan koude dan omliggende weefselcellen.

In 1 tot 3 behandelingen vermindert u lokale vetophopingen aanzienlijk op een veilige en efficiënte manier, en dat zonder littekens en nabehandeling! De resultaten variëren uiteraard per persoon en per behandeling.

Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen. Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maand en definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden. De resultaten variëren uiteraard per persoon en per behandeling.

De totale behandeling duurt iets langer dan 1 uur. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten zonder verdere complicaties.

Het aantal behandelingen hangt af van de dikte van de vetophoping en van uw eigen doelen en wensen. Doorgaans heeft u 1 tot 3 behandelingen per zone nodig.

Met de Z-Lipo en Z-Wave technologie kunt u overtollige vetcellen laten behandelen op uw:

 • dijen
 • heupen
 • billen
 • buik
 • love handles
 • bovenarmen
 • borsten (mannen)

Z-Lipo behoort tot de derde generatie cryolipolysetoestellen. Tijdens een behandeling met Z-Lipo worden twee zuigmonden gedurende 1 à 2 uren op de te behandelen vetzones geplaatst.

De monden zuigen vervolgens overtollige vetophopingen op en koelen ze af tot een specifieke temperatuur. Op die manier worden overtollige vetcellen bevroren zonder uw bloed of ander omliggend weefsel aan te tasten.

De bevroren vetcellen sterven af en worden gedurende enkele weken op een natuurlijke manier verwerkt of afgevoerd door het lichaam.

Die afvoer van vetcellen kan worden versneld met Z-Wave. Deze technologie versnelt de lymfedrainage en verstrakt uw huid aan de hand van pijnloze schokgolven.

Cryolipolyse of vetbevriezing is een non-invasieve behandeling die overtollige vetcellen bevriest zodat ze op een natuurlijke manier afsterven (apoptose) en afgevoerd worden.

De Z-Lipo technologie – ontworpen door Zimmer Medicals – bevriest vetcellen op zeer korte tijd en bij een temperatuur van –10 °C. Daardoor kunnen de vetcellen zich niet op tijd aanpassen en sterven ze af.

De afgestorven vetcellen worden daarna met een Z-Wave (pijnloze schokgolven) verder vernietigd. Tijdens de volgende 2 maanden voert het lichaam deze cellen op natuurlijke wijze af.

Meer informatie?

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.