Tattoo verwijderen


Heeft u spijt van uw tattoo? Is de tekening vervaagd of anders uitgedraaid dan u had verwacht? Is de betekenis van uw tattoo niet meer relevant? Past de tattoo niet meer bij uw persoonlijkheid?

Om welke reden u dan ook uw tattoo wil laten verwijderen, Body & Skin Clinic helpt u graag! Hieronder leest u alles over onze Picolaser Plus 4, een gloednieuwe lasertechniek om op een veilige manier uw tattoo te verwijderen.


TATTOO VERWIJDEREN MET DE PICOLASER PLUS 4

De Picolaser Plus 4 is de nieuwste hightech laser voor het veilig en pijnloos verwijderen van tattoos. Het grootste verschil met traditionele lasers is dat de Picolaser Plus 4 het target (de inkt in uw huid dus) vanaf de eerste behandeling in veel kleinere fragmenten schiet. Deze worden daardoor veel makkelijker en in grote hoeveelheden door het lichaam afgevoerd waardoor u snel resultaat ziet. Body & Skin Clinic maakt tijdens de behandeling gebruik van een Zimmer cryo toestel dat koelt tot -30°C. Hierdoor is de behandeling zo goed als pijnloos.

Body & Skin Clinic gebruikt voor de tattoo verwijdering ook de Dual Focus Dots Treatment. Hierbij worden met een Fractional Laser kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor de behandelde zone sneller geneest en de tattoo sneller vervaagt. Daardoor zijn er bij deze nieuwe techniek tot de helft minder behandelingen nodig dan met traditionele lasers.Maak nu een afspraak voor gratis analyseVoor wie is deze behandeling geschikt?

Wilt u, om welke reden dan ook, uw tattoo verwijderen? Bent u op zoek naar een pijnloze behandeling met snel herstel en snel resultaat? Dan is de tattoo verwijdering met de Picolaser Plus 4 de ideale oplossing voor u.

Dankzij de nieuwe lasertechniek van de Picolaser Plus 4 heeft u minder behandelingen nodig en ziet u sneller resultaat. Door gebruik van extra koeling (tot -30°C) heeft u bovendien minder pijn tijdens de tattoo verwijdering.Veelgestelde vragen

Voor en Na 2 behandelingen
Voor en Na 3 behandelingen
Voor en Na 4 behandelingenCONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, problemen en wensen eerst tijdens een consultatie. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw tattoo verwijdering.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.