Tattoo verwijderen

Heeft u spijt van uw tattoo? Is de tekening vervaagd of anders uitgedraaid dan u had verwacht? Is de betekenis van uw tattoo niet meer relevant? Past de tattoo niet meer bij uw persoonlijkheid?

Om welke reden u dan ook uw tattoo wil laten verwijderen, Body & Skin Clinic helpt u graag! Hieronder leest u alles over onze Picolaser Plus 4, een gloednieuwe lasertechniek om op een veilige manier uw tattoo te verwijderen.

Tattoo verwijderen met de Picolaser Plus 4

De Picolaser Plus 4 is de nieuwste hightech laser voor het veilig en pijnloos verwijderen van tattoos. Het grootste verschil met traditionele lasers is dat de Picolaser Plus 4 het target (de inkt in uw huid dus) vanaf de eerste behandeling in veel kleinere fragmenten schiet. Deze worden daardoor veel makkelijker en in grote hoeveelheden door het lichaam afgevoerd waardoor u snel resultaat ziet. Body & Skin Clinic maakt tijdens de behandeling gebruik van een Zimmer cryo toestel dat koelt tot -30°C. Hierdoor is de behandeling zo goed als pijnloos.

Body & Skin Clinic gebruikt voor de tattoo verwijdering ook de Dual Focus Dots Treatment. Hierbij worden met een Fractional Laser kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor de behandelde zone sneller geneest en de tattoo sneller vervaagt. Daardoor zijn er bij deze nieuwe techniek tot de helft minder behandelingen nodig dan met traditionele lasers.

Voor wie is deze behandeling?

Wilt u, om welke reden dan ook, uw tattoo verwijderen? Bent u op zoek naar een pijnloze behandeling met snel herstel en snel resultaat? Dan is de tattoo verwijdering met de Picolaser Plus 4 de ideale oplossing voor u.

Dankzij de nieuwe lasertechniek van de Picolaser Plus 4 heeft u minder behandelingen nodig en ziet u sneller resultaat. Door gebruik van extra koeling (tot -30°C) heeft u bovendien minder pijn tijdens de tattoo verwijdering.

Veel gestelde vragen

Na een behandeling met Picoplus laser 4 is uw huid lichtjes rood. Deze tijdelijke roodheid noemen we downtime. De roodheid verdwijnt vanzelf met verzachtende crème na 2 tot 3 uur.

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft hangt af van onder andere uw huid, de inkt en de grootte van uw tattoo. Afhankelijk van de kleur en de gebruikte materialen in de tattoo, heeft u gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig.

Body & Skin Clinic maakt tijdens de tattoo verwijdering gebruik van een Zimmer cryo toestel dat koelt tot -30°C. Hierdoor is de behandeling zo goed als pijnloos en wordt er enkel een gevoel van prikkeling en warmte waargenomen.

Wat de laser betreft, beschikt de Picolaser Plus 4 over 4 golflengtes. Hierdoor kunnen, in tegenstelling tot de Picolaser Plus 2, nu ook geleurde tattoos verwijderd worden.

Body & Skin Clinic heeft meer dan 18 jaar ervaring met verschillende soorten lasertherapieën. De toestellen die we gebruiken zijn volledig veilig en FDA-approved. De Picolaser Plus 4 pulse is 100.000 keer korter dan die van andere lasers zoals de Nanosecond Laser. Hierdoor wordt de huid minder opgewarmd en is de kans op lichte brandwonden ook veel kleiner. Bovendien gebruiken we een Zimmer cryo toestel dat koelt tot -30°C om de huid extra af te koelen.

Dankzij de nieuwe lasertechniek van de Picolaser Plus 4 ziet u al na de eerste behandeling resultaat. Afhankelijk van uw huidtype en de grootte, de inkt en het materiaal van de tattoo zal de tekening sneller vervagen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van het (tussentijds) resultaat van tattoo verwijderingen met de Picolaser Plus 4.

Dankzij de nieuwe lasertechniek van de Picolaser Plus 4 zal u na de volledige tattoo verwijdering geen littekens overhouden aan de behandeling.

Na de behandeling moet de tattoo een 5-tal dagen afgedekt en verzorgd worden. Body & Skin Clinic zal u uitleggen welke producten u hiervoor best gebruikt.

Hieronder geven we u een overzicht van een tattoo verwijdering met de Picolaser Plus 4 in combinatie met de Dual Focus Dots Treatment. Start nu en krijg korting op alle behandelingen. Analyse is steeds gratis.

Prijslijst tattoo verwijderen: Picolaser Plus 4 + Dual Focus Dots treatment.

 • 1-3 puntjes: nu voor € 85,00
 • < 5 cm2: nu voor 115,00
 • < 10 cm2: nu voor € 130,00
 • < 15 cm2: nu voor € 145,00
 • < 20 cm2: nu voor € 155,00
 • < 25 cm2: nu voor € 170,00
 • < 30 cm2: nu voor € 180,00
 • < 40 cm2: nu voor € 200,00
 • < 60 cm2: nu voor € 225,00
 • < 100 cm2: nu voor € 255,00
 • > 100 cm2: besproken tijden gratis consult

Voor en na

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.

Meer informatie?

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.