FotoFacial RF

Wilt u uw pigmentvlekken of couperose behandelen? Met de FotoFacial RF behandeling van Body & Skin Clinic krijgt u de huid die u wenst.

Wat is een fotofacial RF behandeling?

FotoFacial RF is een verjongende gezichtsbehandeling die de huid gladder, egaler en gezonder maakt met bipolaire radiofrequentie en lichtenergie. Bijgevolg is FotoFacial RF ook een geschikte behandeling voor couperose en pigmentvlekken.

Een kuur FotoFacial RF voor couperose en pigmentvlekken vergt gemiddeld 2 tot 4 behandelingen om de 3 weken. De resultaten – en dus ook het aantal behandelingen – variëren per persoon en per behandeling. Iedere behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Voor wie is deze behandeling?

Wilt u uw couperose of andere pigmentvlekken behandelen? Dan is de FotoFacial RF behandeling van Body & Skin Clinic geschikt voor u.

FotoFacial RF is geschikt voor mensen die kampen met rosacea, couperose, pigmentvlekken, blozen, vaatjes, vroegtijdige veroudering of zonbeschadiging.

Prijzen (per behandeling)

Veel gestelde vragen

FotoFacial RF is geschikt voor mensen die

 • kampen met rosacea, couperose, blozen, vaatjes, vroegtijdige veroudering of zonbeschadiging
 • geen ingrijpende laserbehandelingen of chemische peelings willen ondergaan
 • meteen na een behandeling weer aan de slag willen

FotoFacial RF is een verjongende gezichtsbehandeling die de huid gladder, egaler en gezonder maakt met lichtenergie. Een kuur Fotofacial RF voor couperose en pigmentvlekken vergt gemiddeld 2 tot 4 behandelingen om de 3 weken.

Iedere laser couperose behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Eerst reinigen onze experts uw huid. Daarna brengen zij een gel aan die de energie beter in de huid zal geleiden. Vervolgens behandelen zij uw huid met ELOS-pulsen.

ELOS-pulsen bestaan uit twee energiebronnen: een bipolaire radiofrequentie (RF) en een flitslamp (IPL). Elke puls verbetert de textuur en de teint van de huid door de rode vaatjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen.

Na de behandeling reageert uw huid doorgaans op twee manieren:

 • Uw huid kan lichtrood kleuren tot enkele uren na de couperose behandeling.
 • Pigmentvlekken worden doorgaans eerst donkerder en kunnen tot enkele dagen na de behandeling korstjes vormen (omdat de huid het pigment uitstoot).

FotoFacial RF is een verjongende gezichtsbehandeling die de huid gladder, egaler en gezonder maakt met lichtenergie. Een kuur Fotofacial RF voor couperose en pigmentvlekken vergt gemiddeld 2 tot 4 behandelingen om de 3 weken.

De resultaten – en dus ook het aantal behandelingen – variëren per persoon en per behandeling. Iedere behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Onze FotoFacial RF experts behandelen couperose en pigmentvlekken in het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

Na een laserbehandeling pigmentvlekken en couperose met FotoFacial RF:

 • Verbetert de rode kleur ven uw huid geleidelijk
 • Bloost uw huid minder
 • Vervagen vaatjes
 • Verbleken pigmentvlekken en zonbeschadiging
 • Verkleinen vergrote poriën
 • Maakt de huid meer collageen en elastine aan, waardoor uw rimpeltjes verminderen

De resultaten variëren per persoon en per behandeling.

Na een eerste laserbehandeling pigmentvlekken en couperose met FotoFacial RF zal uw huid al zachter aanvoelen. Iedere volgende behandeling zorgt voor verdere verbetering. De resultaten variëren per persoon en per behandeling.

FotoFacial RF is de enige technologie die een pigmentvlek behandeling en couperose behandeling combineert. FotoFacial RF behandelt in één flits zowel pigmentvlekken, rode vlekken, vergrote poriën als rimpeltjes.

Als u de FotoFacial RF combineert met andere behandelingen – bijvoorbeeld een Diamond Microdermabrasie – dan kan de Fotofacial RF wel dieper doordringen in de huid. Daardoor is het effect nog krachtiger.

Couperosebehandeling: Voor en Na

Pigmentvlekbehandeling: Voor en Na

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.

Meer informatie?

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.