Fractora firm

Wilt u uw huid liften en verstevigen? Dan is de Fractora Firm huidversteviging van Body & Skin Clinic een geschikte behandeling voor u. Hieronder leest u meer over de Fractora Firm huidversteviging en haar unieke voordelen.

Wat is fractora firm?

Fractora Firm is een non-invasieve huidversteviging die uw huid diepgaand revitaliseert met fractionele thermische contracties.

De radiofrequentietechniek van Fractora Firm wekt contracties op tot in de diepste lagen van de huid en stimuleert zo de aanmaak van nieuw collageen. Daardoor trekt uw huid samen en krijgt u een stevigere en strakkere huid.

Voor wie is fractora firm?

Wilt u uw huid natuurlijk liften en verstevigen? Dan is de Fractora Firm huidversteviging van Body & Skin Clinic geschikt voor u. Fractora Firm maakt uw huid zachter, steviger en strakker en vermindert uw rimpels.

Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren. De behandeling is geschikt voor uw gelaat, hals, armen, buik en de meeste andere lichaamsdelen die baat hebben bij contracties.

Video afspelen

Prijzen per behandeling

Voor en na

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.

Veel gestelde vragen

De prijs per Fractora Firm sessie bedraagt € 80. Doorgaans bevelen wij 1 tot 2 sessies per week aan gedurende 5 weken.

Disclaimer: de resultaten en dus het aantal behandelingen variëren per persoon.

Ja, u kunt Fractora Firm combineren met de meeste laserbehandelingen, gelaatsbehandelingen, injecties en/of rimpelvullers.Neem contact op met uw esthetisch specialist als u Fractora Firm wilt combineren met andere behandelingen.

De FracTotal Facial behandeling van Body & Skin Clinic is een combinatie van een Fractora Firm behandeling en een Fractora Resurfacing.

FracTotal Facial is een ultra-efficiente huidvernieuwingsbehandeling die veelvoorkomende gelaatsproblemen kan corrigeren: huidlaxitas, een oneffen teint, een oneffen huidtextuur, rimpels en pigmentatie.

Onze experts stellen eerst een planning op voor uw specifieke situatie tijdens een medische evaluatie. Doorgaans bevelen wij 1 tot 2 sessies per week aan gedurende 5 weken. Als u een mild doorhangende huid heeft dan volstaan minder sessies en worden de sessies bovendien meer gespreid.

Fractora Firm is een uiterst nauwkeurige, veilige en efficiënte technologie die nagenoeg pijnloos is en geen herstelperiode heeft. Het behandelde gebied kleurt mogelijk wat rood tot enkele uren na de sessie.

Disclaimer: Pijngrens en gevoeligheid variëren per persoon en per behandeling. We kunnen dus niet voor iedereen garanderen dat de behandeling volledig pijnloos is.

Fractora Firm behandelt uitzakkende huid en corrigeert een gebrek aan huiddefinitie. De behandeling is geschikt voor uw gelaat, hals, armen, buik en de meeste andere lichaamsdelen die baat hebben bij contracties.

Meer informatie?

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.