FRACTORA FIRM HUIDVERSTEVIGING


Wilt u uw huid liften en verstevigen? Dan is de Fractora Firm huidversteviging van Body & Skin Clinic een geschikte behandeling voor u. Hieronder leest u meer over de Fractora Firm huidversteviging en haar unieke voordelen.


WAT IS FRACTORA FIRM?

Fractora Firm is een non-invasieve huidversteviging die uw huid diepgaand revitaliseert met fractionele thermische contracties.

De radiofrequentietechniek van Fractora Firm wekt contracties op tot in de diepste lagen van de huid en stimuleert zo de aanmaak van nieuw collageen. Daardoor trekt uw huid samen en krijgt u een stevigere en strakkere huid.

Maak nu een afspraak voor gratis analyse

[contact-form-7 id=”13685″]

VOOR WIE IS FRACTORA FIRM?

Wilt u uw huid natuurlijk liften en verstevigen? Dan is de Fractora Firm huidversteviging van Body & Skin Clinic geschikt voor u. Fractora Firm maakt uw huid zachter, steviger en strakker en vermindert uw rimpels.

Fractora Firm is een geavanceerde esthetische oplossing voor alle huidskleuren. De behandeling is geschikt voor uw gelaat, hals, armen, buik en de meeste andere lichaamsdelen die baat hebben bij contracties.


Veelgestelde vragen

Voor en Na
  • Fractora Firm
  • Fractora Firm
  • Fractora Firm

Disclaimer: Deze foto’s zijn voorbeelden. De getoonde resultaten zijn niet gegarandeerd en variëren per persoon en per behandeling.
CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Fractora Firm behandeling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.