Fractora behandeling

Wilt u uw huid verbeteren of verjongen? Dan is de Fractora behandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing.

Wat is een fractora behandeling?

De Fractora behandeling van Body & Skin Clinic is de nieuwste generatie fraxel radiofrequentie. De behandeling breekt oude onderhuidse vezels af met fijne micropennen en maakt zo plaats voor nieuw collageen en elastine.

Op die manier zorgt de Fractora behandeling voor een vernieuwde huid die er veel egaler, gezonder en jonger uitziet. Het resultaat is meteen zichtbaar en de herstelperiode is zeer kort. (Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de studie “Fractora™ RF Technology Achieves Excellent Results” van The Aesthetic Guide (January/February 2013).)

Video afspelen

Voor wie is deze behandeling?

De Fractora behandeling vermindert en verwijdert fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acnelittekens. De methode wordt in de VS ook veelvuldig gebruikt voor mini-facelifts.

Huidverbetering

Wilt u grote poriën, groefjes en de textuur van uw huid behandelen? Klik hieronder voor de effectieve behandelingen en peelings van Body & Skin Clinic.

Huid verjongen

Wilt u uw huid liften, opspannen en rimpels verminderen zonder chirurgie? Klik hier voor een overzicht van onze anti-aging behandelingen.

Littekens behandelen

Het gevolg van acne is dat er dikwijls ontsierende littekens ontstaan. Body Skin Clinic is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in deze behandelingen.

Veel gestelde vragen

Het aantal sessies verschilt van persoon tot persoon (1 tot 3 sessies). Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u een beter idee van de totale kostprijs.

U kunt 1 tot 2 dagen na de Fractora behandeling weer make-up aanbrengen.

Na een Fractora behandeling dient u de behandelde zone(s) vochtig te houden en blootstelling aan rechtstreeks zonlicht te vermijden.

Soms is het resultaat onmiddellijk zichtbaar, maar doorgaans duurt het 2 weken tot 3 maanden voor u het effect duidelijk ziet. De resultaten variëren per persoon en per behandeling.

Een Fractora behandeling warmt de huid gecontroleerd op met RF-energie waardoor:

    • uw diepe collageen verstevigt

    • het uitzicht van uw rimpels verbetert

    • uw huid vernieuwt op een zachte, fractionele manier

    • uw teint en huidtextuur verbetert zodat u er stralender uitziet

Een Fractora behandeling met gefractioneerde energie levert uitstekende resultaten en verbetert het uitzicht van oudere huid aanzienlijk. Bovendien hoeven patiënten niet lang te herstellen.

Verschillende wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten van de Fractora behandeling. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de studie “Fractora™ RF Technology Achieves Excellent Results” van The Aesthetic Guide (January/February 2013).”

Voor en na

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.

Meer informatie?

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.