Fractora behandeling


Wilt u uw huid verbeteren of verjongen? Dan is de Fractora behandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing. Hieronder leest u wat een Fractora behandeling is en beantwoorden we veelgestelde vragen.


WAT IS EEN FRACTORA BEHANDELING?

De Fractora behandeling van Body & Skin Clinic is de nieuwste generatie fraxel radiofrequentie. De behandeling breekt oude onderhuidse vezels af met fijne micropennen en maakt zo plaats voor nieuw collageen en elastine.

Op die manier zorgt de Fractora behandeling voor een vernieuwde huid die er veel egaler, gezonder en jonger uitziet. Het resultaat is meteen zichtbaar en de herstelperiode is zeer kort. (Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de studie “Fractora™ RF Technology Achieves Excellent Results” van The Aesthetic Guide (January/February 2013).)


Bekijk de brochure

Maak nu een afspraak voor gratis analyseVoor wie is de Fractora behandeling?

Wilt u uw huid vernieuwen en verjongen zonder een chirurgische ingreep? Of wilt u uw littekens behandelen? Dan is de Fractora behandeling een ideale oplossing voor u.

De Fractora behandeling vermindert en verwijdert fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken, spinvaatjes en acnelittekens. De methode wordt in de VS ook veelvuldig gebruikt voor mini-facelifts.
Veelgestelde vragen

Littekenbehandeling: Voor en Na
  • Fractora littekenbehandelingStriemenbehandeling: Voor en Na
  • Striemenbehandeling voor en na
  • before_and_after_stretchmarks.159202652_stdAnti-aging: Voor en Na
  • Fractora Face & Huidlifting

  • Fractora Face & Huidlifting
CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, problemen en wensen eerst tijdens een consultatie. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Fractora behandeling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.