Dermapen microneedling

Wilt u uw huid verbeteren en verstevigen? Dan is de Dermapen Microneedling behandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing. Hieronder leest u wat de behandeling inhoudt en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Wat is een microneedling behandeling?

Tijdens een Microneedling behandeling maakt een Dermapen microscopisch kleine kanaaltjes in uw huid. Uw huid herstelt die micro-wondjes meteen door:

  • oudere en beschadigde collageenvezels af te voeren
  • voedende en herstellende stoffen aan te voeren via het plasma

Daarna brengen onze experts hoogtechnologische serums aan op uw huid. Dankzij de Microneedling neemt uw huid beduidend meer van die voedende serums op dan normaal.

Video afspelen

Voor wie is deze behandeling?

Wilt u uw huid verbeteren en verstevigen? Dan is de Dermapen Microneedling behandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing voor u. Microneedling verbetert verouderde en beschadigde huid.

Bovendien lift en verstevigt Microneedling uw huid en zorgt de behandeling voor een intense verbetering van de totale huidtextuur (rimpels, grote poriën, littekens, pigmentvlekken).

Veel gestelde vragen

Meteen na de behandeling kleurt uw huid rood. Die roodheid vermindert de eerste 24 uur gevoelig. U kunt de dag na de behandeling dus terug aan de slag. Uw huid zal wel nog enkele dagen dode huidcellen afstoten en licht afschilferen. Daarom is het belangrijk om uw huid voldoende te hydrateren.

Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur (Disclaimer: de resultaten variëren per persoon en per behandeling). Tijdens de weken na de Microneedling maakt uw huid immers veel collageen en elastine aan. Daardoor verkleinen uw poriën en wordt uw huid steviger, gladder en egaler. Omdat dat proces enkele weken duurt, kunnen wij uw huid pas na 6 tot 8 weken opnieuw behandelen.

Een 10-tal dagen na de Microneedling behandelt u uw huid met een Home Dermaroller en aangepaste serums. Uiteraard tonen onze experts u eerst hoe u met de roller en de serums aan de slag gaat.

Een lichte pijn door overgevoeligheid is mogelijk. De intensiteit varieert immers per persoon en per behandeling. Door de snelheid waarmee de Dermapen microscopisch kleine kanaaltjes in uw huid maakt, voelt de behandeling voor de meeste personen echter eerder tintelend aan. In sommige gevallen verdoven onze experts de te behandelen zone met Emla.

Eerst verwijderen onze experts dode huidcellen en brengen zij – indien nodig – een verdovende crème (Emla) aan. Vervolgens start de Microneedling.

Na de Microneedling leggen onze experts een sterk geconcentreerd Hyaluronmasker, reinigen zij uw huid en behandelen zij uw huid met een herstellende crème. De volledige behandeling duurt ongeveer een uur.

Microneedling is geschikt voor het gelaat, de hals, de boezem, de handen en voor sinaasappelhuid.

Microneedling is een preventieve of herstellende behandeling met tal van voordelen:

  • Microneedling verbetert verouderde en beschadigde huid.
  • Microneedling zorgt voor een intense verbetering van de totale huidtextuur (rimpels, grote poriën, littekens, pigmentvlekken).
  • Microneedling lift en verstevigt de huid op een natuurlijke manier.

Voor en na

Disclaimer: De getoonde foto’s, video’s, klantervaringen en resultaten van de behandelingen op onze website zijn indicatief. Deze specifieke resultaten van onze behandelingen zijn niet gegarandeerd. De resultaten variëren immers per behandeling en per klant.

Meer informatie?

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek om de beste behandeling voor u te bespreken.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.