Dermapen Microneedling


Wilt u uw huid verbeteren en verstevigen? Dan is de Dermapen Microneedling behandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing. Hieronder leest u wat de behandeling inhoudt en beantwoorden we veelgestelde vragen.


WAT IS EEN MICRONEEDLING BEHANDELING?

Tijdens een Microneedling behandeling maakt een Dermapen microscopisch kleine kanaaltjes in uw huid. Uw huid herstelt die micro-wondjes meteen door:

  • oudere en beschadigde collageenvezels af te voeren
  • voedende en herstellende stoffen aan te voeren via het plasma

Daarna brengen onze experts hoogtechnologische serums aan op uw huid. Dankzij de Microneedling neemt uw huid beduidend meer van die voedende serums op dan normaal.

Maak nu een afspraak voor gratis analyse
VOOR WIE IS DE MICRONEEDLING BEHANDELING?

Wilt u uw huid verbeteren en verstevigen? Dan is de Dermapen Microneedling behandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing voor u. Microneedling verbetert verouderde en beschadigde huid.

Bovendien lift en verstevigt Microneedling uw huid en zorgt de behandeling voor een intense verbetering van de totale huidtextuur (rimpels, grote poriën, littekens, pigmentvlekken).

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor en Na
  • DermaPen Microneedling
  • DermaPen Microneedling
CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, wensen en doelen eerst tijdens een consultatie. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Microneedling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.