Diamond Microdermabrasie


Wilt u uw huid verjongen en verbeteren? Hieronder leest u meer over de Diamond Microdermabrasie behandeling van Body & Skin Clinic in combinatie met de Ultrasound Skin Scrubber.

WAT IS EEN DIAMOND MICRODERMABRASIE?

Een Diamond Microdermabrasie is een diepe huidpeeling die de bovenste huidcellen verwijdert met steriele diamanten microkristallen. Onze experts gebruiken het toestel in combinatie met een Ultrasound Skin Scrubber.

Die gecombineerde behandeling stimuleert de doorbloeding van de onderliggende huidlagen en de aanmaak van collageen. Daardoor vernieuwt uw huid en vertraagt het verouderingsproces. De resultaten variëren per persoon en per behandeling.

Maak nu een afspraak voor gratis analyse

[contact-form-7 id=”13703″]

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Diamond Microdermabrasie vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acné, littekens, mee-eters, vette huid, fijne lijntjes en grove poriën. Verder verbetert de behandeling:

  • de algehele gezondheid van uw huid
  • de doorbloeding van rokershuid
  • oude of verslapte huid
  • vermoeide of grauwe huid

Het resultaat van deze peeling is reeds na één behandeling zichtbaar en voelbaar.
WAT IS DE DUUR VAN DE BEHANDELING?

Het resultaat van de ‘Diamond Peeling’ is reeds na één behandeling zichtbaar en voelbaar. De behandeling kan éénmalig of als kuur uitgevoerd worden. In kuurvorm duurt de behandeling telkens gemiddeld 60 minuten.

Onze experts adviseren u na de behandeling over de thuisverzorging. De combinatie van intensieve behandelingen en speciale producten voor thuis zorgt voor een optimaal resultaat.
CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een adviesgesprek. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Diamond Microdermabrasie.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.