E-MATRIX


Wilt u uw huid structureel verbeteren, liften en verjongen? Dan is de E-Matrix laserbehandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing. Hieronder leest u wat de laserbehandeling inhoudt en beantwoorden we veelgestelde vragen.


WAT IS EEN E-MATRIX BEHANDELING?

De E-Matrix laserbehandeling van Body & Skin Clinic is een Microneedling behandeling met radiofrequentie (RF) die uw huid structureel verbetert.

E-Matrix maakt minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag en beschadigt de onderste huidlaag doelbewust en doelgericht. Uw lichaam herstelt die schade van binnenuit met een nieuwe babyhuid.

Maak nu een afspraak voor gratis analyse

[contact-form-7 id=”13680″]

VOOR WIE IS DE E-MATRIX BEHANDELING?

Wilt u uw huid structureel verbeteren of kampt u met een verouderde huid, pigmentvlekken of (acne)littekens? Dan is de E-Matrix laserbehandeling van Body & Skin Clinic een geschikte oplossing voor u.

E-Matrix is geschikt voor ieder huidtype en iedere huidtint en kan zowel uw gezicht, nek, buik, decolleté, handen als armen behandelen.


VEELGESTELDE VRAGEN

Voor en Na
  • Huidverjonging
  • Huidverjonging
  • Huidverjonging
  • Huidverjonging

Disclaimer: Deze foto’s zijn voorbeelden. De getoonde resultaten zijn niet gegarandeerd en variëren per persoon en per behandeling.
CONSULTATIE EN ADVIES

Body & Skin Clinic staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom bespreken we uw specifieke situatie, wensen en doelen eerst tijdens een consultatie. Pas daarna stellen we een persoonlijk plan op voor uw Microneedling.

We voorzien ook steeds tijd en ruimte voor al uw vragen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Uiteraard kunt u ons ook steeds achteraf contacteren.
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak voor een gratis consult.


ERVARINGEN

Benieuwd wat anderen vonden van hun behandeling bij ons? U leest hier hun eerlijke testimonials.